Virksomheden …

Data-bassen er ejet af Hunodan, som blev stiftet i 2002 til import og salg af produkter fortrinsvis fra Ungarn. Deraf kommer navnet. Sortimentet har været meget forskelligartet og med tiden blev udskiftet med LED spots og pærer fra udvalgte kinesiske producenter, dansk producerede personlige bøger, og gavepakker af dansk mikrobryg og håndlavet chokolade.

Hunodan ejer også domænet dingave.dk som er specialiseret i udvalgte produkter enten produceret, eller nøje udvalgt af mindre danske virksomheder.

I 2013-2014 blev hovedaktiviteten konsulentvirksomhed til olieindustrien. Det er denne aktivitet der udviklede sig til Data-bassen, som kombinerer de seneste års erfaringer med data, og erfaringerne som iværksætter og selvstændig.
Personen bag …

Data-bassen er lidt rund i formen, og med den rette tilgang til data kan forsøde tilværelsen for en mindre virksomhed.

Annamaria Carlsen, stifter af Hunodan har arbejdet med data i de sidste mange år. Hovedsagelig med geodata, kortlægning og boredata. Importere, eksportere, konvertere, beregne, omregne, kortlægge, visualisere, gruppere, klassificere, registrere, og meget mere. 

Tilpas gammel til at have vokset op med DOS, men har også lidt erfaring med Unix/Linux. Prøvet krafter med lidt programmering i forskellige programmeringssprog. 

Cand.scient fra Københavns Universitet med overbygning i GIS, og stor interesse for data og IT.  Blandt tidligere arbejdspladser er Shell, Mærsk Olie og Gas, Eniro/Krak, Total.

‌Som virksomhedsejer og importør har prøvet at bygge hjemmeside, lave regnskaber, håndtere databaser bag forskellige CMS systemer og bygge webshops. I samme omgang arbejdet med salg, søgemaskineoptimering og forskellige markedsføringsformer.

Erfaringerne og idéerne er mange, og bliver gerne delt, hvis det kan gavne andre.

2002

Registreringsår

5+

Ydelser

20+

Idéer

Hvad kan jeg gøre for jer?

Book et møde